Ta vare på huden og håret ditt med nærende økologisk mangosmør. Det er lett å smøre ut, absorberes raskt og etterlater ingen fet følelse. Du kan bruke det alene eller som base for kremer, balsamer, kroppssmør og hårkosmetikk.
Ønsker du grundig, men lett næring til huden din, som ikke etterlater en tung, fet film?
Skaff deg raffinert økologisk mangosmør, en allsidig kosmetisk råvare fra kjernene til mangofrukten. Den inneholder fettsyrer, spesielt oljesyre, stearinsyre og linolsyre, vitaminer og antioksidanter som myker opp, nærer, fukter og beskytter huden mot overdreven uttørking.
Ved kontakt med huden løses den raskt opp. Den er lett å smøre ut og etterlater en lettere og mindre fet følelse sammenlignet med noen tyngre smør. Dette gjør den egnet ikke bare for tørr og moden hud, men også for hud som ikke tåler tunge produkter.
Den bidrar til å holde huden myk og smidig. Du vil sette pris på den for pleie av tørre, grove eller belastede områder som hender, albuer, knær eller føtter. Den er egnet etter soling, barbering eller voksing, hvor den gir beroligende og regenererende pleie. Den glatter også ut tørt og skadet hår, og gir det mykhet og elastisitet.
Takket være raffineringsprosessen har smøret en lys farge og en nøytral duft, slik at det ikke påvirker den endelige aromaen eller utseendet til ditt kosmetiske produkt når du lager det. Det kombineres derfor godt med andre vegetabilske oljer, hydrolater, aktive ingredienser, essensielle oljer og essensielle blandinger.
Mangosmør kan enkelt inkluderes i dine egne kosmetiske oppskrifter. Det er egnet for produksjon av ansikts- og kroppskremer, pisket smør, leppebalsamer, håndkremer, massasjeprodukter, såper, solpleieprodukter og hårkosmetikk.
Fordeler
- Råvare av naturlig opprinnelse
- Uten syntetiske tilsetningsstoffer
- Egnet for veganere
- Naturlig innhold av vitaminer, antioksidanter og nærende fettsyrer
- Nærende, egnet for tørr og belastet hud
- Beroliger irritasjon, myker opp og fukter huden
- Etterlater en myk og lett følelse på huden
- Etterlater ingen følelse av fethet
- Ideell råvare for produksjon av hjemmelaget naturlig kosmetikk
Hvordan mangosmør produseres
Mangosmør produseres ved pressing av frøene fra mangotreet (Mangifera indica). Det stammer fra Sør-Asia og er et av de eldste dyrkede frukttærne i regionen. I sitt hjemland ble praktisk talt hele treet tradisjonelt brukt. Det ble ansett som hellig, og planting av det kunne betraktes som en fortjenstfull religiøs handling.
Inne i fruktene har den en hard kjerne med en kjerne rik på fett. Etter å ha blitt skilt fra fruktkjøttet, renses kjernene, tørkes og presses, og man får mangofett som også brukes i kosmetikk. Etterfølgende raffinering fjerner sterkere farge, lukt og uønskede urenheter. Resultatet er et lyst smør med nøytral aroma og en fin konsistens, som lett kan kombineres med andre kosmetiske råvarer.
Anbefalt bruk
Brukes som råvare for produksjon av kosmetikk, i kremer, kroppslotioner, hårbalsamer, leppebalsamer, dekorativ kosmetikk.
Tips til laging – nærende leppebalsam
Smelt sakte 10 g raffinert mangosmør, 5 g jojobaolje eller mandelolje og 3 g risvoks fra kli i et vannbad. Bland sammen, hell i en ren krukke eller leppebalsamhylse og la det stivne helt. Påfør balsamen på leppene etter behov.
Anbefalt lagring
Oppbevares tørt, beskyttet mot varme.
Opprinnelsesland
India
Sammensetning
100 % ren og naturlig
Laget utelukkende av rene naturlige ingredienser, uten unødvendige tilsetningsstoffer og syntetiske stoffer.
Laboratory tested
Vi kontrollerer blandingen og kvaliteten på de eteriske oljene på et unikt nivå i vårt laboratorium i Ostrava. Mer informasjon om metodene vi bruker for å oppdage hemmelighetene bak disse unike gavene fra naturen medfinner du her. Eller bare ta en kikk på enkel eksempel av BEWIT Lavendel Kashmir essensiell olje.
Vegan
Produktet er egnet for veganere. Den inneholder ingen deler av dyr også ikke i løpet av prosessen av utvikling, laging, produksjon og testing.
Vurdering
Mango smør raffinert
Kosmetisk råvare
Vil du legge til din egen anmeldelse? Vi er interessert i din mening.
Logg inn / Registrere