Paradicsom olaj

Fedezze fel az antioxidánsok erejét

BEWIT Tomato Oil

Solanum Lycopersicum Seed Oil

Fedezze fel az antioxidánsok erejét. A paradicsomolaj ideális az érett, sérült és problémás bőr számára.

Raktáron

2 121 Ft

1 670 Ft ÁFA nélkül (27%)

BP: 2.08

Termékkód: 7000000200500016

db
100% pure and natural

100% pure and natural

A termékben található összes összetevő 100%-ban tiszta és természetes, nem szintetikus.

A paradicsom nemcsak a testben, hanem a bőrön is csodákra képes

Az alapvető tudás az, amikor tudjuk, hogy a paradicsom a gyümölcsök közé tartozik. A bölcsesség az, amikor valaki paradicsomolajat vesz fel a bőrápolási rutinjába. Ezeknek a gyümölcsök a szó szoros értelmében nem csak a testén belül, hanem a bőrén is csodákat művelnek.

Ez a képesség elsősorban az egyik legismertebb antioxidánsnak, a likopinnak köszönhető, amely nagyszerű segítő a szabad gyökök elleni harcban. Ezenkívül véd az UV sugárzás negatív hatásaitól és az ezzel szorosan összefüggő, bőr idő előtti öregedésétől. [1] A paradicsomból származó A, C, E- vitaminok és antioxidánsok, ásványi anyagok nyomelemek adagja világosító és fiatalító hatással van a bőrére. Ezeknek a gyümölcsöknek a savassága kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét, és így megakadályozza a baktériumok és az elhalt hámsejtek felhalmozódását.

Nagyszerű segítő a problémás bőr elleni küzdelemben

A paradicsomolaj összehúzó (összehúzó) hatása segít csökkenteni a faggyúfelesleget, ezáltal ** csökkentve az olyan hibák kialakulásának esélyét, mint a pattanások és a pattanások **. A BEWIT paradicsomolaj tehát nagy segítség a problémás bőr számára is.

A paradicsomolaj előnyei a bőr és a test számára

  • Világosabbá teszi, és kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét és összehúzó (feszesítő) hatással bír
  • Gyorsan felszívódik és nem képez zsíros réteget
  • Minden bőrtípusra alkalmas, különösen érett, problémás és sérült bőrre
  • Csökkenti a faggyúfelesleget, eltávolítja az elhalt sejteket és megtisztítja a pórusokat
  • A jelen lévő likopin segít leküzdeni a szabad gyököket, az UV sugárzást és a bőr öregedését
  • Hordozóolajként használható a BEWIT illóolajokhoz – a használatukkal meghosszabbítja az illóolajok fokozatos felszívódásának idejét.
  • Kombinálva a BEWIT esszenciális vizekkel gondoskodik a mély hidratációról és a bőr egyensúlyáról

Történelem

Borsóméret és a hosszú út Dél-Amerikától Dél-Európáig

Az ehető paradicsom (Solanum lycopersicum) Dél-Amerikából ered, ahol a vad fajták borsó nagyságúra nőttek. Az aztékok széles körben használták ezeket a fajtákat az étkezésükben. Csak a 16. században, amikor Mexikót a spanyolok gyarmatosították, szállították a paradicsomot szállítottak. Különösen a spanyol és az olasz konyhában kapott szerepet.

Franciaországban és Észak-Európában a paradicsomot dísznövényként termesztették, mert a botanika osztályozta azt a padlizsánok közé, amely rokon a mérgező belladonnákkal. Az a tény, hogy az éretlen paradicsomgyümölcs mérgező, szintén hozzájárult ennek a véleménynek a megfogalmazásához.

Származási hely: India

A paradicsom egy évelő lágyszárú növény, amelyet húsos bogyótermést hoz. Széles éghajlat-toleranciája van – ennek köszönhetően mind trópusi, mind mérsékelt égövi területeken termesztik, ahol azonban lassabban növekedik.

Összetevők:

Solanum Lycopersicum magolaj

Használati útmutató

Kényeztesse magát a bőr, a nyak és az egész test fényűző gondozásával

Alkalmazza a megtisztított bőrre, a nyakra és a testre a szokásos ápolás részeként. A hidro-lipid gát teljes gondozásához és helyreállításához kombinálja luxus BEWIT esszenciális vizeinkkel.

A Paradicsommag olaj alkalmazható alapolajként is a kozmetikumok készítéséhez – kombinálva a BEWIT illóolajokkal az Ön igényeinek megfelelően hígíthatja és megfelelő koncentrációban készítheti el, és ezzel meghosszabbítja az illóolaj felszívódási idejét.

Források

[1] Cooperstone et al. Tomatoes protect against development of UV – induced keratinocyte carcinoma via metabolomic alterations. Scientific Reports 7. 2017 article no, 5106.


100%-os tisztaságú és természetes

100%-os tisztaságú és természetes

A termékeinkben található valamennyi összetevő 100%-ban tiszta és természetes, nem szintetikus.

A legjobb minőségű forrásokkal és beszállítókkal rendelkezünk

A legjobb minőségű forrásokkal és beszállítókkal rendelkezünk

Mindig a természeti környezethez való legtisztelettudatosabb hozzáállást támogatjuk és arra törekszünk. Más szóval a növények termesztésének, begyűjtésének és feldolgozásának kíméletes és lehető legtermészetesebb módjára. Gyomirtó- és növényvédő szerektől, rovarirtó szerektől, szennyeződésektől, vegyszermaradványoktól és génmódosítástól mentesen.

Saját receptek és termékfejlesztés

Saját receptek és termékfejlesztés

Minden illóolajkeveréket az ostravai székhelyünkön keverünk saját receptúráink szerint, amelyek a világ legmodernebb tanulmányain, valamint a keleti gyógyászat évezredes hagyományain alapulnak.

Tiszteletben tartjuk az AHINSA alapelveit

Tiszteletben tartjuk az AHINSA alapelveit

A hinduizmus, a buddhizmus és a dzsainizmus erkölcsi és vallási alapelvéről van szó, amely minden élőlény iránti tiszteletből áll.

Letölthető dokumentumok

Vélemények

Paradicsom olaj

Fedezze fel az antioxidánsok erejét

Szeretné hozzáadni saját értékelését? Érdekel minket a véleménye.

Bejelentkezés / Regisztráció

5

(3 értékelések)

5 hvězd

4 hvězd

3 hvězd

2 hvězd

1 hvězd

Kata Farkas

Kata Farkas

Magyar HU

A termék megvásárlásával igazolt vevő

Paradicsom olaj

Elsősorban arcápolóként használom. Selymes lágy tapintású lesz tőle a bőröm. Nem az illatáért szeretem. Olyan zöld illatú. Így szívesen alkalmazom illóolajok hozzáadásával: például ELEMI, TÖMJÉN, KÉK VARÁDICS, GERÁNIUM

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

Kateřina  Drozdová

Kateřina Drozdová

Česky CS (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BEWIT Rajčatový olej, ze semen

Do rajčatového oleje se zamilovala mamka, lahvičku vypráskala poměrně rychle, protože se mazala všude a pořád. Tenhle olej je podle mě ideální, když víte, že budete lítat venku na sluníčku :)

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

Aleksandra Stańczak

Aleksandra Stańczak

Polski PL (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

Olej z pomidorów

Nie ma zbyt ładnego zapachu, ale używam go jako serum do twarzy wraz z olejkami eterycznymi. Idealnie sprawdza się

Hasznosnak találta ezt a véleményt?