Az ingyenes szállítás automatikusan aktiválódik, ha a kosárban lévő áruk összértéke legalább 14 900 Ft. A teljes kínálatunkból választhat. Az Ingyenes házhozszállítás szabályai megtalálhatók a weboldalunkon.

Az 1+1 hét terméke: BEWIT LIFE és BEWIT PRAWTEIN HELP H

A hónap terméke 50% kedvezménnyel: BEWIT CITRONELLA, BEWIT MOON, BEWIT NARANCS, BEWIT VÖRÖS NARANCS és más

Coloquinte olaj - általános (Sártök mag olaj)

Sivatagi arany

BEWIT Bitter Apple Oil

Citrullus Colocynthis Seed Oil

Általános Coloquinte olaj – A sivatag aranya minden bőrtípusra.

Raktáron

2 222 Ft

2 962 Ft

1 749 Ft ÁFA nélkül (27%)

BP: 1.56

Termékkód: 7000000200500012

db
100% pure and natural

100% pure and natural

A termékben található összes összetevő 100%-ban tiszta és természetes, nem szintetikus.

Coloquinte olaj. Egy tökféle növény, a sivatagi kincs

Úgy tűnik, hogy a Colloquium (Sártök) név már a Bibliában is említésre került, és termését régóta használják a hagyományos orvoslásban. Mondhatni, hogy ezek a gyümölcsök olyan kisebb unokatestvérei a görögdinnyének. A gyümölcs belsejében értékes magok jelentek meg az ókori Egyiptomban, ahol a sivatagi beduinok készítettek belőle kenyeret. [1]

A legnagyobb szilárdsággal és harmonikus tulajdonságokkal rendelkező összetétel

Ezekből a magokból egyedülálló összetételű aranyszínű olajat állítanak elő, amely nagy szilárdsággal és harmonikus tulajdonságokkal bír. Gazdag antioxidáns-forrás, például flavonoidok vagy E-vitamin, amelyek támogatják a testet a szabad gyökök és más potenciálisan káros elemek ellen. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is van, ezért kiváló összetevő a gyulladásos bőrbetegségek kezelésére. [2] Az esszenciális zsírsav tartalma helyreállítja a bőr gátjának integritását és megtartja benne a nedvességet. Az ayurvédikus orvostudományban hatékonyan alkalmazzák a haj növekedés serkentésére és a haj revitalizálásá­ra. [3]

A Coloquinte olaj előnyei a bőr és a test számára

  • Hidratál és véd a szabad gyökök ellen
  • Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása miatt alkalmas gyulladással járó bőrbetegségek kezelésére [2]
  • Gyorsan felszívódik, nem képez zsíros megjelenést és szabályozza a faggyú egyenletes termelését
  • Vitalizálja a szőrtüszőket
  • Használhatja masszázsolajként
  • Hordozóolajként használható a BEWIT illóolajokhoz – a használatukkal meghosszabbítja az illóolajok fokozatos felszívódásának idejét.
  • Kombinálva a BEWIT esszenciális vizekkel gondoskodik a mély hidratációról és a bőr egyensúlyáról

Történelem

A Coloquinte magokat Krisztus előtt 4000 éve is használták

A közönséges colloquita (Citrullus colocynthis) azaz Sártök, tökszerű és szárazságnak ellenálló növény, főleg homokos és félsivatagos területeken található meg. A trópusi Ázsiából és Afrikából származik, innen terjedt kelet felé a Szaharán és Egyiptomon át Indiáig, és a Földközi-tengerig.

Ennek a sivatagi növénynek gazdag története van az orvosi felhasználásban. A kis gyümölcsmagok Krisztus előtt 4000 évvel jelentek meg Egyiptomban és a Közel-Keleten. A bibliai időkben a coloquinte gyümölcsét halálos méregként gyűjtötték össze. A gyümölcsöket széles körben használják gyógyszerként, különösen gyomorfájdalom esetén. A glikozid, például a kolocintin tartalma miatt hashajtó hatása is van.

Származási hely: Egyiptom

A Sártök olyan növény, amely 10 cm átmérőjű, sárga gömb alakú termést hoz. A gyümölcs hasonlít a görögdinnyére, de a gyümölcs belsejében szivacsos hús található, számos maggal. Ezek az emberek számára általában ehetetlenek erősen keserű ízük miatt.

Összetevők:

Citrullus Colocynthis magolaj

Használati útmutató

Kényeztesse magát a bőr, a nyak és az egész test fényűző gondozásával

Alkalmazza a megtisztított bőrre, a nyakra és a testre a szokásos ápolás részeként. A hidro-lipid gát teljes gondozásához és helyreállításához kombinálja luxus BEWIT esszenciális vizeinkkel.

A Coloquinte olaj alkalmazható alapolajként is a kozmetikumok készítéséhez – kombinálva a BEWIT illóolajokkal az Ön igényeinek megfelelően hígíthatja és megfelelő koncentrációban készítheti el, és ezzel meghosszabbítja az illóolaj felszívódási idejét.

Források

[1] DANE, Fenny, Jiarong LIU a Cankui ZHANG. Phylogeography of the Bitter Apple, Citrullus Colocynthis. Genetic resources and crop evolution. 2007, 54(2), 327–336.ISSN 09259864.

[2] PASHMFOROSH, M., M. PASHMFOROSH a M. J. KHODAYAR. Topical Anti-Inflammatory and Analgesic Activities of Citrullus colocynthis Extract Cream in Rats. Medicina (Kaunas, Lithuania). 2018, 54(4). ISSN 16489144.

[3] Roy, R. K., Thakur, M., Dixit,V.Effectof Citrullus colocynthis on hairgrowth in albinorats.Phar­maceutical Biology. 2007. 45,739–744.


100%-os tisztaságú és természetes

100%-os tisztaságú és természetes

A termékeinkben található valamennyi összetevő 100%-ban tiszta és természetes, nem szintetikus.

A legjobb minőségű forrásokkal és beszállítókkal rendelkezünk

A legjobb minőségű forrásokkal és beszállítókkal rendelkezünk

Mindig a természeti környezethez való legtisztelettudatosabb hozzáállást támogatjuk és arra törekszünk. Más szóval a növények termesztésének, begyűjtésének és feldolgozásának kíméletes és lehető legtermészetesebb módjára. Gyomirtó- és növényvédő szerektől, rovarirtó szerektől, szennyeződésektől, vegyszermaradványoktól és génmódosítástól mentesen.

Saját receptek és termékfejlesztés

Saját receptek és termékfejlesztés

Minden illóolajkeveréket az ostravai székhelyünkön keverünk saját receptúráink szerint, amelyek a világ legmodernebb tanulmányain, valamint a keleti gyógyászat évezredes hagyományain alapulnak.

Tiszteletben tartjuk az AHINSA alapelveit

Tiszteletben tartjuk az AHINSA alapelveit

A hinduizmus, a buddhizmus és a dzsainizmus erkölcsi és vallási alapelvéről van szó, amely minden élőlény iránti tiszteletből áll.

Vélemények

Coloquinte olaj - általános (Sártök mag olaj)

Sivatagi arany

Szeretné hozzáadni saját értékelését? Érdekel minket a véleménye.

Bejelentkezés / Regisztráció

5

(1 értékelések)

5 hvězd

4 hvězd

3 hvězd

2 hvězd

1 hvězd

Alena Bezděková

Alena Bezděková

Česky CS (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BEWIT Gentle Smile

GENTLE SMILE je pro mou ženskou duši hvězda na nebi. Dostala jsem ho od kamarádky jako první olejíček vůbec. Okamžitě jsem si ho zamilovala. Začala jsem ho intuitivně používat jako parfém – na zápěstí, na krk a do dekoltu, aby ta vůně byla pořád se mnou. Vzala jsem si ho na dovolenou, do práce, všude jsem ho začala nosit. A je to také můj první vypotřebovaný olejíček. Vřele doporučuji, je jako pohlazení. Pro menší intenzitu nebo aby déle vydržel, je šikovné ho naředit s nosným olejem do malé 5 ml skleničky roll-on. Olej jsem použila z kolokvinty, který je na pleť výborný, krásně se vstřebá a nemá svou specifickou vůni, kterou by vůni GENTLE SMILE ovlivnil.

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

+ 19

Alena Bezděková

Alena Bezděková

Česky CS (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BEWIT Olej z kolokvinty obecné, ze semen

Tento olejíček jsem dostala od kamarádky a úplně mě nadchl svou hebkostí. Začala jsem ho používat nejprve jako odličovadlo na oči. Přitom jsem si za pár dní uvědomila, že mi mizí milie, která se mi udělala v koutku oka. Dnes už ji vůbec nemám. Úžasné. Olejíček je jemný, hebký, bez vůně, tak ho lze krásně doparfémovat podle libosti. Já jsem si ho namíchala do malé skleněné lahvičky roll-on s BEWIT COLDET a červeným pomerančem na migrénu. Aplikuji podle potřeby na spánky nebo čichám a je mi mnohem lépe.

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

+ 13