Szüksége van a haj, a szempillák és a szemöldök növekedésének és
sűrűségének fokozására, vagy a bőrének alapos regenerálódására?
Próbálja ki a BEWIT ricinusolajat BIO minőségben.
Sokoldalú és nagyon hasznos segítője a szépségápolásnak és az otthoni
kozmetikumok készítésének.
Illessze be a napi bőrápoló rutinjába. Kiváló
hidratáló képességekkel rendelkezik, intenzíven
hidratálja és helyreállítja a száraz, repedezett vagy fáradt bőrt. Segít
enyhíteni a bőrpírt, az irritációt és a feszülést az
érzékeny bőrön.
Kisimítja a finom vonalakat, javítja a bőr rugalmasságát és
elősegíti a fiatalos megjelenést. Az E-vitamin és más
antioxidánsok megvédik a bőrt az oxidatív stressztől.
Gazdag ricinolsav forrás, amely erősíti a bőr védelmét
a külső hatásokkal szemben, valamint erős lágyító és hidratáló
hatással rendelkezik. Bezárja a nedvességet a bőrbe, és így javítja annak
rugalmasságát és megjelenését.
A ricinusolajat gyakran használják a kozmetikumokban, hogy
elősegítse a szempillák, a szemöldök, a szakáll és a haj
növekedését és sűrűsödését. Hozzájárul a hajhagymák
megerősítéséhez, ami serkenti természetes növekedésüket, vitalitást és
egészséges fényt ad nekik. Ehhez a hatáshoz alkalmazza ecsettel, vagy
készítsen pakolást.
A meleg ricinus borogatás a feszült izmok és ízületek
kezelésére vagy a masszázs a nyirokkeringés
elősegítésére szintén jól ismert. Használhatja olajos fogászati
kezelésként a oil pulling módszer esetén.
Szeretné saját kozmetikumokat készíteni? A bio
ricinusolaj kihagyhatatlan hozzá. Sűrű állaga, gazdag
tápanyag-összetétele és regeneráló hatása miatt kiváló összetevője a
házi készítésű termékeknek, például arc- és hajpakolásoknak,
balzsamoknak stb.
Szerves ricinusolajunk nagyon sima állagú, gyorsan
felszívódik és jól kenhető. Nem ragad és a bőrt selymes, jól táplált
és hidratált lesz tőle.
Előnyei
- Elősegíti a szempilla, a szemöldök és a haj növekedését.
- A bőr hidratálása és regenerálása.
- Anti-aging hatás.
- Erősíti és tartósítja a törékeny körmöket.
- 100%-ban természetes és vegán termék.
- 100% tisztaságú, szintetikus összetevők nélkül.
Hogyan állítják elő a ricinusolajat
A hidegen sajtolt BIO ricinusolajat a közönséges ricinus
(Ricinus communis) magjából nyerik. A melegebb régiókban a
növényt nemcsak az olajáért termesztik, hanem igénytelen díszvirágként
is, amelynek virágai a vöröstől vörösesbarnáig terjednek.
A borágómagok a rendkívül mérgező ricint
tartalmazzák. Maga a ricinusolaj azonban nem mérgező. A gondos
feldolgozásnak köszönhetően, amely magában foglalja a hidegsajtolást és
az azt követő többlépcsős szűrést, a teljesen biztonságos
külső használatra.
A legfontosabb összetevő a ricinolsav, amely
egyedülállóan csak ebben a különleges olajban található, és amely
jellegzetes sűrű állagát, valamint erős hidratáló hatását adja.
Indiában a ricinusolajat évezredek óta használják, különösen a
hagyományos ayurvédikus gyógyászatban. Még a
szépségéről híres Kleopátra királynő is nagyra értékelte.
Próbálja ki az alábbi termékeinket is:
BEWIT
Olasz fagyöngy hidrolátum az öregedésgátlásért és
regenerációért
BEWIT
Damaszkuszi rózsa hidratál a fiatalos megjelenésért és a
hidratálásért
BEWIT
BIO Cickafark hidrolátum az intenzív ápoláshoz
BEWIT
levendula a bőr megnyugtatására
BEWIT rozmaring
a haj támogatására és újjáélesztésére
BEWIT Detol a
teljes belső megtisztuláshoz
Javasolt használat
Használat előtt rázza fel. Masszírozza be a szükséges mennyiségű
kozmetikai olajat a tiszta és nedves bőrbe, a nyakra és a dekoltázsra.
Alkalmazhatja közvetlenül, pl. arcolajként, szempilla- vagy
szemöldökszérumként vagy hajpakolásként. Vagy használja nyersanyagként
saját kozmetikai készítményeihez a kiválasztott receptnek megfelelően.
Figyelmeztetés:
Az érzékeny és bőrproblémákkal küzdő személyeknek azt tanácsoljuk,
hogy először egy kis bőrfelületen próbálják ki.
Ajánlott tárolás
Száraz, hűvös helyen, hőtől védve tárolja.
Származási ország
India
Összetétele
Ricinus Communis Seed Oil