Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy megváltozott a telefonszámunk. Az új elérhetőségünk: +36 1 809 0130

Tapióka keményítő, por

Kozmetikai alapanyag

Tapioca starch, powder

Újdonság

Tapióka keményítő, por

Kozmetikai alapanyag

Tapioca starch, powder

Adjon finom textúrát és matt felületet házi készítésű kozmetikumainak a bőrön természetes tapióka keményítővel. Ezenkívül segít felszívni a felesleges faggyút és csökkenti a zsíros érzést a termék használata után.

Készleten

1 978 Ft

1 558 Ft ÁFA nélkül (27%)

Egységár: 6594.37 Ft / 1 kg

BP: 2.5

Kód: 9999000090005492

db

Szeretné lágyítani kozmetikai termékeit, megkönnyíteni a felvitelüket és megszabadítani őket a túlzott zsírosságtól?

Adjon tapióka keményítőt a recepthez, egy finomra őrölt természetes kozmetikai alapanyagot, kiváló abszorpciós tulajdonságokkal. Felszívja a felesleges nedvességet és faggyút a bőrön, segít mattítani és könnyű púderes felületet hoz létre a felületen.

A tapióka keményítő népszerű összetevője a száraz samponoknak, ahol segít felszívni a zsírt a hajgyökerekből és frissebb megjelenést kölcsönöz a frizurának. Használható természetes dezodorokban, test- és arcpúderekben, fürdőkeverékekben vagy dekoratív kozmetikumokban is. Növényi alternatívaként szolgálhat a talkum helyett.

Krémekhez, testvajakhoz és kozmetikai tejekhez adva módosíthatja azok végső konzisztenciáját, és csökkentheti a túlzottan zsíros vagy ragacsos érzést a felvitel után. Ezáltal a termékek könnyebben kenhetők, gyorsabban felszívódnak, és bársonyosan puhává teszik a bőrt.

A tapióka keményítő a kozmetikai alkotásban vivőanyagként is használható olajos összetevők, illatanyagok és illóolajok vagy keverékek számára. Segít egyenletesen eloszlatni őket a laza kozmetikai termékekben, miközben javítja azok alkalmazási tulajdonságait. Ez egy kozmetikai alapanyag, amelyet további feldolgozásra szánnak.

Előnyök

  • Természetes eredetű alapanyag
  • Szintetikus adalékanyagok nélkül
  • Alkalmas vegánok számára
  • Bőrbarát, érzékeny bőrre is alkalmas
  • Ideális alapanyag házi természetes kozmetikumok készítéséhez

Mi az a tapióka?

A tapióka a manióka gumóiból nyert keményítő, amelyet kasszava vagy yuca néven is ismernek. Ez a trópusi növény Dél-Amerikából származik, és hosszúkás gyökereket hoz, amelyek megjelenésükben egy nagy édesburgonyára emlékeztethetnek. A tapióka keményítő főként amilózból és amilopektinből álló poliszacharidokból épül fel.

A gyártás a manióka gyökereinek betakarításával kezdődik, amelyeket alaposan megtisztítanak, meghámoznak és finom péppé zúznak. Ezt követően vízzel mossák, hogy elválasszák a keményítőt. A kapott keményítő komponenst megszárítják és finom fehér porrá őrlik, amely kozmetikai és élelmiszeripari felhasználásra egyaránt alkalmas.

Ajánlott felhasználás

Használja kozmetikumok gyártásához alapanyagként.

Tipp az alkotáshoz – pezsgő fürdősó

Keverjen össze 60 g Epsom sót, 20 g Szódabikarbónát, 10 g citromsavat, 10 g tapióka keményítőt, port és 5 csepp kedvenc illóolaját vagy illóolaj keverékét. Hozzáadhat természetes színezékeket, és rétegenként öntheti egy díszes üvegbe. Adja a fürdővízhez.

Ajánlott tárolás

Száraz, hőtől védett helyen tárolandó.

Származási ország

Németország

Összetétel

Tapioca Starch

100% pure and natural Laboratory tested Vegan

100% pure and natural

Kizárólag tiszta, természetes alapanyagokból készült, felesleges adalékanyagok és szintetikus összetevők nélkül.

Laboratory tested

Vegan

A termék vegánok számára is alkalmas. Nem tartalmaz, és nem is használtunk állati részeket a fejlesztés, gyártás vagy tesztelés során.


Alternatív termékek

Értékelések

Eddig még senki sem értékelte ezt a terméket. Te lehetsz az első.

Tapióka keményítő, por

Kozmetikai alapanyag

Szeretné hozzáadni saját értékelését? Érdekel minket a véleménye.

Bejelentkezés / Regisztráció

INGYENES illóolaj