Az 1+1 hét terméke: BEWIT DX és BEWIT PRAWTEIN DX

A hónap terméke 50% kedvezménnyel: BEWIT HELP H, BEWIT INSECT STOP, BEWIT GOLD SUN B, BEWIT YLANG YLANG és más

BIO JOJOBA OLAJ

Simmondsia chinensis seed

Hidegen sajtolt növényi olaj BIO minősítéssel. A növényi olajokat, „folyékony fénynek“ is nevezzük. Ezek mint energiatárolók sok egyedi alkotóelemet, és tápanyagot raktároznak. Használható alapanyagként.

EU bio BIO zebra

CZ-BIO-002

Raktáron

5 564 Ft

4 381 Ft ÁFA nélkül (27%)

BP: 4

Termékkód: 2001000100500016

db

A jojobaolajat a kínai Simondsie (kínai jojoba) magjának sajtolásával kapjuk, amelyet néha Desert Waln-nek is neveznek. Bár kínainak hívják, nem Kínából származik. A jojoba egy örökzöld, hosszú élettartamú cserje, amely körülbelül 3 m magasra nő, és napjainkban főleg Mexikóban, Arizonában, Izraelben, Ausztráliában, Argentínában, Peruban és Indiában termesztik, trópusi éghajlaton. A magok kb. 10–15 mm hosszúak és egy makk alakjához hasonlítanak.

Kémiai összetételének köszönhetően fehérítetlen, és megfelelő tárolás mellett hosszú eltarthatóssággal rendelkezik. A jojobaolajat olajnak nevezik, de kémiai szempontból inkább viasznak számít, bár szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú. Világos és arany színű. Semleges illata van, ezért gyakran használják az illóolajokkal alkotott keverékek kialakításához. UV-faktor: 4. Kozmetikumokban és masszázsolajokban használatos. Bármilyen bőrtípusra alkalmazható. Nagyon jól elterjed, kiváló abszorpciós képességgel rendelkezik, és kellemes selymes réteget hagy a bőrön, a bőr rugalmas lesz és rugalmas marad.

Ezt az olajat az ősidők óta használják indiánok, különösen az Apacsok. Az indián nők a szülés megkönnyítésére, a heggyógyulás támogatására és a bőr simítására.

Nem használható élelmiszerként.

A dermedéspont körülbelül 12 ° C. A térfogatsűrűség: 20 ° C-on körülbelül 0,864 g / cm3.

Fő komponensek: hosszú láncú (18–22) zsírsavak és alkoholok, zsírsavak – főleg gadol (C20: 1) kb. 70% -os viaszok, erucic (C22: 1) kb. %, vitaminok, lecitin.

  • Magyar név: Jojoba
  • Angol név: Jojoba
  • Latin név: Simmondsia chinensis
  • Származási ország: India

Vélemények

BIO JOJOBA OLAJ

Szeretné hozzáadni saját értékelését? Érdekel minket a véleménye.

Bejelentkezés / Regisztráció

5

(3 értékelések)

5 hvězd

4 hvězd

3 hvězd

2 hvězd

1 hvězd

Réka Váraljai

Réka Váraljai

Magyar HU

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BEWIT Citron SUN

Nagyon kedvelem a citrusos illatokat, így alkottam meg a BEWIT ötlettárból jojobaolajjal és a napon is használható Citron Sun olajjal a parfümömet. Bergamott Sun olajjal fűszereztem és csodás lett! Praktikusan adagolható roll on üvegcsébe töltöttem.

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

+ 1

Julianna Lődiné Kiss

Julianna Lődiné Kiss

Magyar HU

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BIO JOJOBA OLAJ

Kiváló bőrápoló olaj, minden bőrtípusra. Én elsősorban ajakápolásra használom és a kezem, lábam körömrészénél lévő bőr puhítására. Ezen felül jó szolgálatot tesz a hajunk védelme érdekében is, főleg, akiknél fejbőrprobléma is jelentkezik. Hordozó olajként is végtelen jó. Elsőként Ausztráliában találkoztam ezzel a csodálatos növénnyel, ott élő sógornőm mutatta meg nekem, amikor látogatóban, nyaralni voltunk náluk. Ezt az olajat manikűrös és pedikűrös barátnőmnek is ajánlottam, kezelések után, mert nagyon gazdaságos is egyben, igazán pici kell belőle és Ő masszázsként is tudja alkalmazni a vendégei lábának és kezének kezelése befejezésénél.

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

Lucie Zdráhalová

Lucie Zdráhalová

Česky CS (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BEWIT Hydrolát z máty rolní BIO

Úžasná mátová voda, používám ji teď v horkách jako podklad pod masážní olejíček, který jsem si namíchala na těžké nohy (kávový, mandlový, jojobovy olej + EO Flow B, Orange sun). Moc příjemné osvěžení, nohy jsou pak krásně hladké a lehké jako peříčko. 🙂

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

+ 6

Anna Klára Strmenska

Anna Klára Strmenska

Slovensky SK (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BEWIT Rozmarín

Esenciálny olej BEWIT Rozmarín používam počas umývania vlasov na stimuláciu ich rastu. Do čajovej lyžičky šampónu kvapnem pár kvapiek rozmarínu a nanesiem na vlasovú pokožku. Je to úžasný pocit, po umytí vlasov cítim sviežosť a vlasy nemám také bez života a splasnuté ako predtým.

Taktiež som si spolu s BEWIT Jojobovým olejom ako nosným olejom vytvorila vlastný olej na vlasy, ktorý aplikujem na pokožku hlavy niekoľko hodín pred umývaním vlasov, alebo pokiaľ mám čas nechám ho aj cez noc. Vlasy sú potom vyživené a lesklé. Vlasy následne umyjem šampónom a kvapkou EO Bewit Rozmarín a cítim sa skvelo.

Odporúčam všetkým, čo majú problém s vypadávaním vlasov alebo so zničnými vlasmi (čo bol môj prípad.)

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

Lenka Křížová

Lenka Křížová

Česky CS (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BIO JOJOBOVÝ OLEJ

Tento olej jsem si vybrala jako první nosný olej pro míchání s oleji. Namíchala jsem si směs s EO z červeného pomeranče a používám ho místo krému na ruce. Vstřebatelnost je perfektní, ruce nejsou mastné a krásně voní.

Hasznosnak találta ezt a véleményt?

Martina Švahlová

Martina Švahlová

Slovensky SK (fordítás)

A termék megvásárlásával igazolt vevő

BIO JOJOBOVÝ OLEJ, 50 ML

na obrázkoch je stav môjho krku s nepríjemnou alergickou reakciou. oblasť mokvala a nesmierne svrbela. obr.1: stav na začiatku, obr.2: týždeň po použití kortkoidnej masti 2× denne. orb.3. týždeň po použití zmesy sebou namiešaných eseciálnych olejov 1× denne. Zmes obsahovala jojobový olej, mandarinka, jasmín, čierne korenie a vznikla ako môj osobný parfém, avšak keďže sa nanáša na tepny, náhodne sa dostal aj na postihnuté miesto a hneď po prvom raze som si všimla, že to zabralo, tak som vo voňavej kúre pokračovala. ďakujem!

Hasznosnak találta ezt a véleményt?