Růže
Berry Lace Dress

Růže
BEWIT Rose
Rosa centifolia
Esenciální olej v jojobě, 15 ml

Kód produktu: 02010050
BP (BEWIT Points): 279
Sazda DPH: 21%
Dostupnost: Skladem

Syté a květinové, jemné a sladké, mírně kyselé a svíravé. Takové je aroma růže. Povede vás k lásce, důvěře a přijetí sebe sama.


15 ml

4 828 Kč (3 990 Kč)
Přihlaste se prosím

Vzorek (10 kapek)

90 Kč (74 Kč)
Přihlaste se prosím

V úrovni fyzického těla může esenciální olej Růže pomáhat při trávení a vylučování, při udržování gynekologického zdraví a zajišťování (pre)menstruačního a menopauzálního komfortu. Zároveň může být důležitým prvkem při péči o normální stav pokožky.

V mentální a emoční oblasti může přispět k duševní rovnováze, pomoci navodit klid a harmonický spánek. Může vás vést k lásce, důvěře a přijetí sebe sama.

Vůně esenciálního oleje Růže jemně tonizuje, uklidňuje a zároveň posiluje mysl i srdce a pomáhá opětovně nalézat pohodu. V hlubší rovině ji můžeme považovat za “květinu lásky”, jak je také tradičně nazývána. Byla zasvěcena řecké bohyni lásky, krásy a plodnosti Afrodite.

Řecká básnířka Sapfó nazývala růži „královnou květin“. Už staří Peršané, Egypťané, Indové, Řekové i Římané oceňovali její jemnou, sladkou a okouzlující vůni. Ta jen podtrhuje důležitý terapeutický význam růžové esence.

Vábivá květinová senzualita proslavila růži jako uznávané afrodiziakum. Navozuje ale také soucit a dokáže léčit emocionální rány. Pokud se cítíte zranění ve schopnosti milovat sebe sama, růžový olej vám přinese sladký, mírný pokoj, pomůže překonat beznaděj, úzkost a zármutek a víru, že budeme znovu schopni milovat. Harmonizuje a zlepšuje náladu.

Široké využití nachází růžový esenciální olej i v kosmetice, kde je jednou z nejpoužívanějších ingrediencí mastí a krémů pro všechny typy pleti, zejména však pro suchou, citlivou, zralou a podrážděnou pleť.


Český botanický název: Růže stolistá
Anglický název: Rose
Latinský název: Rosa centifolia
Země původu: Indie


Ingredients (INCI): Rosa Centifolia (Rose) Flower Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil


Upozornění: Určeno do aromalamp a difuzérů a k přímé inhalaci. Nepoužívejte vnitřně. Neaplikujte neředěné na kůži. Chraňte před dětmi.


Chcete-li vědět více, připojte se k BEWIT komunitě a získejte trvalý přístup k hodnotným informacím o esenciálních olejích, aromaterapii, zdraví a zdravém životním stylu.

Doprava zdarma

Při objednávce nad 400 BP
 

info@bewit.cz

Kontaktní email
 

+420 731 739 539

Telefonní kontakt