Od środy 13 listopada, aż do piątku 15 listopada do północy(CZARNY PIĄTEK) przy zakupach powyżej 51,72 zł obowiązuje BEZPŁATNA WYSYŁKA. Dotyczy całego asortymentu e-sklepu BEWIT.
OLEJ Z PESTEK WINOGRON, 200ML -
OLEJ Z PESTEK WINOGRON, 200ML -  - 1

OLEJ Z PESTEK WINOGRON, 200ML

BEWIT GRAPE SEED OIL

Vitis Vinifera Seed Oil

Olej roślinny, tłoczony na zimno. Oleje roślinne nazywane są płynnym światłem. Stanowią rezerwuar energii i wielu unikalnych substancji i składników odżywczych. Użyj jako surowca.


Dostępność: Więcej niż 10 sztuk
Stawka VAT: 21%

1 sztuk

Kod produktu: 2000000102000009
W magazynie   BP: 3 
278 Kč (230 Kč Cena bez VAT)

3 sztuk

Kod produktu: 2000000102000009
W magazynie   BP: 9 
793 Kč (656 Kč Cena bez VAT)

5,6 l

Kod produktu: 2000000150000009
W magazynie   BP: 11 
2 603 Kč (2 151 Kč Cena bez VAT)

lej z hroznových jader řadíme mezi ty vzácnější, jelikož ho získáváme z malých jader plodů révy vinné (Vitis vinifera). V každé hroznové kuličce vína jsou ukryta hroznová jadérka a ty se většinou mechanicky na sítech oddělují při výrobě vína z tzv. matoliny. Matoliny jsou zbytkové výlisky po vylisování vína nebo také jiného ovoce.

Surový olej je potřeba zbavit tříslovitých látek procesem rafinace. Bez tohoto procesu by olej zůstal velmi trpký. Rafinací se získá velice kvalitní olej, využívá se proces deodorace, který olej zbaví nepříjemných pachových složek. Proces probíhá za vakua, a tak nedochází k oxidaci oleje za vysokých teplot, která je spotřebiteli většinou vytýkána. Mnohem vyšší teplotní změny olej dosahuje při kuchyňské úpravě.

Výživová hodnota rafinovaného oleje v porovnání s olejem za studena lisovaným je v podstatě stejná.

Pečlivě získána jadérka hroznového oleje obsahují přibližně 90 % nenasycených mastných kyselin, z toho esenciální mastná kyselina, kyselina linolová zaujímá největší podíl. Přísun esenciálních mastných kyselin je velmi důležitý, neboť víme, že tyto kyseliny si naše tělo nedokáže samo syntetizovat. Laboratorní analýzou máme potvrzený obsah kyseliny linolové přes 70 %.

Hroznový olej je velmi jemný, má lehký nádech zeleného zbarvení. Olej je známý svým vysokým, přirozeně se vyskytujícím obsahem OPC (Oligomeric proanthocyanid complex) – komplex oligomerních prontokyanidinů, který působí jako silný antioxidant.

Může být Vaším pomocníkem ve studené kuchyni a kosmetické péči.

Použití jako surovina.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Český botanický název: Vinná réva
Anglický název: Grape seed
Latinský název: Vitis Vinifera Seed Oil
Země původu: Čína


Przy zamówieniu powyżej 300 Kč
 
info@bewit.pl
 
+48 600 800 270