BEWIT Smirnă
Cunoscut și ca: rășina arbustului Commiphora myrrha
Lăsați-vă mângâiați de uleiul esențial spiritual de
smirnă, care vă conectează atât cu pământul, cât și cu latura dvs.
interioară, ghidându-vă pe calea introspecției și
meditației.
Va aduce o prospețime neașteptată în zilele toride sau
solicitante, va atenua disconfortul fizic, revigorând,
purificând și susținând întregul
organism.
Adăugați câteva picături la cosmeticele dvs. de
aromaterapie de casă și tratați-vă tenul și pielea cu îngrijire de lux
pentru regenerare și hidratare. Obțineți
o piele moale, delicată, curată și calmă pe tot corpul. Vor profita de ea
în special zonele uscate și crăpate, cum ar fi călcâiele sau coatele, dar
și unghiile.
Amestecați propriul parfum de aromaterapie cu o bază
bogată de smirnă și o aromă de lungă durată pe care o vor aprecia pentru
aroma sa pământie și rășinoasă atât femeile, cât și
bărbații. Faceți mai agreabil aerul din
jurul dvs. nu numai în sezonul rece.
Are puterea de a influența delicat psihicul în profunzime, alungând
temerile, calmând agitația și gândurile
copleșitoare. Vă va ajuta să tolerați mai bine
tristețea și să faceți față înfrângerilor și
respingerilor. Va vindeca rănile de pe suflet.
O putere antică pentru protecție modernă completă.
Combinați smirna cu uleiurile esențiale BEWIT Tămâie
Carterii, BEWIT Romaniță
(mușețel roman), BEWIT Ylang Ylang
Extra, BEWIT
Portocală roșie, BEWIT Geranium
Bourbon.
Beneficii
- Împământează
- Liniștește și concentrează mintea
- Întărește și regenerează
Avertisment
Din cauza conținutului de terpenoide și a altor substanțe naturale,
uleiurile esențiale extrase din rășină se usucă ușor atunci când sunt
expuse la oxigen pentru perioade lungi de timp. O consecință și
o caracteristică naturală a produsului este o peliculă albicioasă,
rășinoasă, care se formează lângă picurător și gâtul flaconului de ulei
esențial.
Pentru a preveni formarea unui strat rășinos, după fiecare utilizare a
uleiului esențial, curățați bine picurătorul și împrejurimile acestuia cu
un șervețel curat și uscat. Apoi închideți bine flaconul și depozitați-l
într-un loc întunecos și uscat.
Compoziție
Commiphora Myrrha Gum Oil
Țară de origine
Maroc