Róża damasceńska w jojobie

Olejek eteryczny z jojobą

BEWIT Damask rose in Jojoba

Rosa damascena

Nasycony i kwiatowy, delikatny i słodki, lekko kwaśny i ściągający – oto aromat róży. Pomoże Ci zaakceptować samego siebie, rozwinie w Tobie miłość, empatię i zaufanie.

W magazynie

560,26 zł

455,50 zł bez VAT (23%)

BP: 87

Kod: 1020000100050519

szt.
Zaplať ve 3 platbách, bez úroků
Zaplať ve 3 platbách, bez úroků

Zaplať za objednávky nad 850 Kč ve 3 bezúročných platbách. Další informace

100% pure and natural Ahinsa CTEO® Laboratory tested Piramida

100% pure and natural

Wszystkie składniki produktu są w 100% czyste i naturalne, niesyntetyczne.

Ahinsa

Podejście etyczne polega na poszanowaniu wszelkiego życia.

CTEO®

Piktogram CTEO® jest wyrazem standardów i protokołów BEWIT, na podstawie których sprawdzamy jakość naszych olejków eterycznych. Obejmują one procedury pozyskiwania, transportu, przechowywania, pakowania i wysyłania olejków. 

Aby osiągnąć możliwie najlepsze rezultaty, nasze olejki eteryczne produkowane są z roślin pochodzących z najlepszych źródeł z całego świata. Poszczególne składniki wybieramy w oparciu o wiedzę naukową, mądrość historyczną, dziedzictwo naszych przodków i praktyczne wyniki.

Laboratory tested

Dokładny skład i jakość olejków eterycznych sprawdzane są wg najwyższych światowych standardów w naszym ostrawskim laboratorium. Aby uzyskać więcej informacji na temat metod, dzięki którym odkrywamy sekrety tych wyjątkowych darów natury, znaleźć tutaj

Czy wiesz, że możesz pobrać analizę oleju na karcie każdego produktu, w zakładce „Do pobrania“? Lub po prostu spójrz przykładowy przykładolejku eterycznego Palmarosa.

Piramida

Aby znacząco poprawić właściwości, jakość, trwałość i wydajność produktu, stosujemy do niego harmonizującą energię piramidalną podczas przetwarzania, przechowywania i wysyłki. Więcej informacji o piramidach BEWIT można znaleźć tutaj.

Olejek różany oddziałuje zarówno na nasze ciało, jak i psychikę. Wspomaga trawienie i wydalanie, pomaga przy dolegliwościach związanych z menstruacją i menopauzą oraz problemach ginekologicznych. Jest używany do pielęgnacji cery.

Pomaga utrzymać równowagę emocjonalną, ma pozytywny wpływ na zdrowy, harmonijny sen, uspokaja. Ułatwi akceptację samego siebie, rozwinie w Tobie miłość, empatię i zaufanie.

Aromat olejku różanego delikatnie uspokaja, a jednocześnie wzmacnia umysł i serce i ponownie przywraca równowagę wewnętrzną. Róża jest tradycyjnie nazywana „kwiatem miłości“. W starożytności była poświęcona bogini miłości, piękna i płodności – Afrodycie.

Grecka poetka Safona pisała o róży jako o „królowej kwiatów“. Również starożytni Persowie, Egipcjanie, Hindusi i Rzymianie doceniali jej delikatny słodki i urzekający zapach. To jedynie podkreśla walory terapeutyczne olejku różanego.

Róża jest znanym i cenionym afrodyzjakiem. Pomaga leczyć emocjonalne rany i odbuduje w nas zdolność do miłości i akceptacji samego siebie. Dzięki niemu łatwiej pokonasz poczucie beznadziei, niepokój i smutek. Harmonizuje i poprawia nastrój.

Olejek różany znalazł szerokie zastosowanie w kosmetyce, gdzie jest jednym z najczęściej używanych składników do produkcji kremów i maści do wszystkich typów cery, przede wszystkim jednak nadaje się do cery suchej, wrażliwej, ze skłonnością do podrażnień oraz dojrzałej.

Polska nazwa botaniczna: Róża damascena
Nazwa angielska: Rose
Nazwa łacińska: Rosa damascena
Kraj pochodzenia: Bułgaria

Uwaga:

Róża damasceńska w jojobie zawiera:

Jojobový olej
Róża damasceńska

CTEO® – Certyfikowane terapeutyczne olejki eteryczne

CTEO® – Certyfikowane terapeutyczne olejki eteryczne

Nie ma globalnego standardu określającego, jaki skład powinny mieć olejki eteryczne. Dlatego opracowaliśmy własny system standardów i protokołów monitorowania, kontroli i oceny jakości olejków eterycznych.

Posiadamy najwyższej jakości źródła i dostawców

Posiadamy najwyższej jakości źródła i dostawców

Zawsze promujemy i dążymy do jak najbardziej szanującego podejścia do środowiska naturalnego. Oznacza to delikatny i jak najbardziej naturalny sposób uprawy, zbioru i przetwarzania roślin. Wolne od herbicydów, pestycydów, insektycydów, zanieczyszczeń, pozostałości chemicznych i modyfikacji genetycznych.

Szanujemy zasady AHINSA

Szanujemy zasady AHINSA

Jest to moralna i religijna zasada hinduizmu, buddyzmu i dżinizmu, która polega na szacunku dla wszystkich żywych istot.

W 100% czyste i naturalne

W 100% czyste i naturalne

Wszystkie składniki zawarte w naszych produktach są w 100% czyste i naturalne, niesyntetyczne.

Własne receptury i rozwój

Własne receptury i rozwój

Wszystkie mieszanki olejków eterycznych są mieszane w naszej siedzibie w Ostrawie, zgodnie z naszymi własnymi recepturami. Te opierają się na najnowocześniejszych światowych badaniach oraz na tysiącletnich tradycjach medycyny wschodniej.

Opinie

Brak opinii dla tego produktu. Bądź pierwszy!

Róża damasceńska w jojobie

Olejek eteryczny z jojobą

Chcesz dodać własną recenzję? Interesuje nas Twoja opinia.

Zaloguj się / Zarejestruj się

Oświadczenie: Informacje na tej stronie są prezentowane wyłącznie z zamiarem dzielenia się i promowania edukacji osobistej. Nie mają one na celu zastąpienia indywidualnej relacji z lekarzem lub wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia. Celem nie jest złagodzenie, wyleczenie jakiegokolwiek stanu zdrowia, stanu psychicznego, ani zapobieganie, diagnozowanie lub zachęcanie do takiej aktywności. Jeśli jesteś w trakcie opieki medycznej, leczenia, zmian w odżywianiu lub zmian w stosunku do informacji opisanych, skonsultuj się ze swoim lekarzem prowadzącym.

Informacje te nie mają charakteru porady medycznej, lecz raczej dzielenia się wiedzą i informacjami. Zachęcamy do wyrobienia sobie własnego zdania na temat opieki zdrowotnej i dokonania własnej decyzji na podstawie własnego osądu i badań we współpracy z wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia. Oświadczenia te nie zostały ocenione przez organy regulacyjne. Przed dokonaniem zakupu lub podjęciem decyzji zalecamy wykonanie indywidualnej analizy i badań.