Vreți să stimulați creșterea și densitatea părului, a genelor și
sprâncenelor, sau să vă regenerați complet pielea?
Încercați BEWIT Ulei de ricin de calitate BIO. Este un
ulei versatil și deosebit de util pentru frumusețe și pentru prepararea
cosmeticelor acasă.
Includeți-l în rutina dvs. de frumusețe . Are o excelentă capacitate de
hidratare, umectează și reface intens pielea uscată,
crăpată sau obosită. Ajută la atenuarea roșeții, a iritațiilor și a
tensiunii în tenul sensibil.
Netezește liniile fine, ameliorează elasticitatea pielii și
conferă un aspect tineresc. Vitamina E și alți antioxidanți
protejează pielea împotriva stresului oxidativ.
Este o bogată sursă de acid ricinoleic, care poate
întări protecția pielii împotriva influențelor externe și are efecte
emoliente și hidratante puternice. Retine umiditatea în piele,
îmbunătățind astfel elasticitatea și aspectul general al acesteia.
Uleiul de ricin se folosește des în cosmetică pentru stimularea
creșterii și îndesirii genelor, sprâncenelor, bărbii și părului.
Contribuie la întărirea foliculilor părului, stimulând creșterea naturală
a acestora, conferindu-le vitalitate și o strălucire sănătoasă. Aplicarea
se poate face cu o perie sau folosind împachetări.
Alte metode cunoscute includ compresele de ricin calde,
pentru mușchi și articulații tensionate, sau masajele pentru
stimularea circulației limfatice. Se poate folosi și ca tratament
dentar în metoda oil pulling.
Vă place să vă preparați propriile produse cosmetice?
Uleiul de ricin BIO ar trebui să fie nelipsit din arsenalul dvs. Consistența
sa densă, compoziția nutritivă bogată și efectele regeneratoare fac din el
un ingredient excelent pentru produse de casă, cum ar fi măștile pentru
față și păr, balsamurile și multe altele.
Uleiul nostru de ricin BIO are o consistență foarte
fină, se absoarbe rapid și se întinde bine. Nu este lipicios, după
utilizare lăsând pielea mătăsoasă, bine hrănită și hidratată.
Beneficii
- Stimulează creșterea genelor, a sprâncenelor și a părului.
- Hidratează și regenerează pielea.
- Efect anti-aging
- Fortifică și întărește unghiile casante.
- Produs 100% natural și vegan.
- 100% pur, fără adaosuri sintetice.
Cum se produce uleiul de ricin
Uleiul de ricin ORGANIC presat la rece se extrage din semințele de
ricin (Ricinus communis). Această plantă se cultivă
în regiunile calde atât pentru uleiul său, cât și ca floarea ornamentală,
nepretențioasă, cu flori de un roșu intens până la brun-roșcat.
Semințele conțin ricină, o substanță extrem de
toxică. Cu toate acestea, uleiul de ricin ca atare nu este otrăvitor.
Datorită prelucrării atente, care include presarea la rece, urmată de mai
multe trepte de filtrare, este absolut sigur pentru uz
extern.
Ingredientul-cheie este acidul ricinoleic, unic pentru acest
ulei special; acesta îi conferă consistența densă tipică, precum și
efectele de hidratare intense.
În India, uleiul de ricin se utilizează de mii de ani, mai ales în
medicina ayurvedică. Chiar și regina Cleopatra, renumită
pentru frumusețea ei, îi aprecia beneficiile.
Încercați și…
BEWIT
Hydrolát de imortelă pentru anti-aging și regenerare
BEWIT
Hydrolát din trandafir de Damasc, pentru hidratare și un aspect
tineresc
BEWIT
Hydrolát de coada șoricelului BIO, pentru reparare intensă
BEWIT
Lavandă pentru calmarea tenului
BEWIT Rozmarin,
pentru stimularea și revigorarea părului
BEWIT Detol pentru
purificarea internă generală
Recomandări de utilizare
Agitați înainte de utilizare. Masați cantitatea necesară de ulei cosmetic
pe pielea curată și umedă de pe față, gât și decolteu.
Se poate aplica direct, ca un ulei facial, ser pentru gene sau sprâncene,
sau folosi la împachetări pentru păr. Alternativ, folosiți-l ca materie
primă în propriile preparate cosmetice, în conformitate cu rețeta
aleasă.
Atenție:
Persoanele sensibile și persoanele cu probleme dermatologice sunt sfătuite
să testeze mai întâi pe o suprafață mică de piele.
Instrucțiuni de depozitare
- A se păstra la loc uscat, ferit de căldură.
Țară de origine
India
Compoziție
Ricinus Communis Seed Oil