Myrta
Berry Lace Dress

Myrta
BEWIT Myrtle
Myrtus communis
100% čistý esenciální olej, 15 ml

Kód produktu: 01010039
BP (BEWIT Points): 47
Sazda DPH: 21%
Dostupnost: Skladem

Vůně myrty vás osvěží. Je jasně kořeněná, exotická a lehce kafrovo-eukalyptová.


15 ml

820 Kč (678 Kč)
Přihlaste se prosím

Vzorek (10 kapek)

50 Kč (41 Kč)
Přihlaste se prosím

V mytologii je myrta zasvěcena Afroditě, bohyni lásky a krásy. Věnec z myrty zdobí i mladé nevěsty během jejich svatebního dne. Ve starověkém Egyptě byla myrta spojena s „jiným světem“ (Otherworld), kde sloužila jako připomínka věčného života duše.

Esenciální olej Myrta je transcendentální a může být použit k napojení se s dušemi zemřelých nebo prozkoumání předchozích inkarnací pomocí meditace nebo čtení minulých životů. Je vynikající při práci se sny, věštění a proroctvích.

Esenciální olej z myrty je velký duševní léčitel a může být velmi užitečné v případě traumat, strachů, sebedestruktivních tendencí a pocitů beznaděje.

Doktor Daniel Pénoël studoval její vlastnosti.


Český botanický název: Myrta obecná
Anglický název: Myrtle
Latinský název: Myrtus communis
Země původu: Austrálie


Ingredients (INCI): Myrtus Communis (Myrtle) Oil


Upozornění: Určeno do aromalamp a difuzérů a k přímé inhalaci. Nepoužívejte vnitřně. Neaplikujte neředěné na kůži. Chraňte před dětmi.


Chcete-li vědět více, připojte se k BEWIT komunitě a získejte trvalý přístup k hodnotným informacím o esenciálních olejích, aromaterapii, zdraví a zdravém životním stylu.

Doprava zdarma

Při objednávce nad 400 BP
 

info@bewit.cz

Kontaktní email
 

+420 731 739 539

Telefonní kontakt