Meduňka
Berry Lace Dress

Meduňka
BEWIT Melissa
Melissa officinalis
Esenciální olej v jojobě, 15 ml

Kód produktu: 02010036
BP (BEWIT Points): 131
Sazda DPH: 21%
Dostupnost: Skladem

Vůně meduňkového esenciálního oleje je svěží a lehká, zřetelně citronová, se sladkohořkou nuancí. Podpoří ve vás jemnou sílu a nebojácný klid.


15 ml

2 269 Kč (1 875 Kč)
Přihlaste se prosím

Vzorek (10 kapek)

90 Kč (74 Kč)
Přihlaste se prosím

Meduňka může pozitivně ovlivnit vaše tělo v mnoha rovinách. Esenciální olej Meduňka harmonizuje mysl a éterického ducha. Je účinný, pokud vás trápí úzkost, smutek a neblahá tušení.

Esence Meduňka přispívá k normální činnosti srdce a oběhové soustavy, podporuje funkci dýchacího systému, normální trávení a může přispět k hormonální rovnováze. Zároveň je oceňována pro své schopnosti působit relaxačně, vylaďovat duševní a fyzickou pohodu, podporovat mentální zdraví. Meduňkové aroma vás může stimulovat, pokud potřebujete překonat stres a zlepšit vaše usínání a spánek jako takový.

Pravý éterický olej je velmi drahý, neboť z listů se získá jen malé množství esence. Její unikátní jemná síla ale zcela vyvažuje cenu, za kterou se prodává.

Běžně dostupný “meduňkový olej” často není pravý. Většinou jde o směs voňatky a citronelové silice s přírodně získanými chemikáliemi, které se podobají složkám pravé meduňky.

Meduňka pochází ze Středomoří a dnes ji najdeme v zahradách po celém světě. Avicena ve své knize „Kánon medicíny“ z 11. století napsal, že „meduňka rozveseluje srdce a posiluje vitalitu ducha“. Švýcarský alchymista Paracelsus ji nazýval „elixírem života“.


Český botanický název: Meduňka lékařská
Anglický název: Melissa
Latinský název: Melissa officinalis
Země původu: Francie


Ingredients (INCI): Melissa Officinalis (Melissa) Leaf Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil


Upozornění: Nepoužívejte v těhotenství, po dobu kojení a pro děti do dvou let. Vyhněte se aplikaci na přecitlivělou, nemocnou nebo zraněnou pokožku a u osob se zbytnělou prostatou a zeleným zákalem. Používejte jen roztok s koncentrací do 1%.

Určeno do aromalamp a difuzérů a k přímé inhalaci. Nepoužívejte vnitřně. Neaplikujte neředěné na kůži. Chraňte před dětmi.


Chcete-li vědět více, připojte se k BEWIT komunitě a získejte trvalý přístup k hodnotným informacím o esenciálních olejích, aromaterapii, zdraví a zdravém životním stylu.

Doprava zdarma

Při objednávce nad 400 BP
 

info@bewit.cz

Kontaktní email
 

+420 731 739 539

Telefonní kontakt