Galbanum - 100% naturalny olejek eteryczny, 15 ml
Galbanum - 100% naturalny olejek eteryczny, 15 ml - 1 Galbanum - 100% naturalny olejek eteryczny, 15 ml - 2 Galbanum - 100% naturalny olejek eteryczny, 15 ml - 3 Galbanum - 100% naturalny olejek eteryczny, 15 ml - 4

Galbanum

100% naturalny olejek eteryczny, 15 ml

BEWIT Galbanum

Ferula galbaniflua

Zapach galbanum jest świeży, delikatny, balsamiczny, drzewny, korzenny, z nutą piżma. Ma działanie uspokajające.


Dostępność: Więcej niż 10 sztuk
Stawka VAT: 21%

Próbka

Kod produktu: 1000000100990020
W magazynie   BP: 1 
70,00 (57,85 Cena bez VAT)

5 ml

Kod produktu: 1000000100050020
W magazynie   BP: 18 
308,21 (254,72 Cena bez VAT)

15 ml

Kod produktu: 1000000100150020
W magazynie   BP: 36 
628,99 (519,83 Cena bez VAT)

Olejek eteryczny Galbanum otrzymuje się z rośliny podobnej do kopru włoskiego. Jest polecany przy niektórych chorobach psychosomatyc­znych, a przede wszystkim atakach paniki spowodowanych stresem.

Używanie tego olejku eterycznego ma ponad tysiącletnią tradycję. Wzmianki o nim znaleziono już w Starożytnym Egipcie i Starym Testamencie. Zapach Galbanum jest harmonijny i wyważony, podnosi świadomość duchową, pomaga przy medytacji.

W kosmetyce olejek z galbanum jest ceniony ze względu na właściwości stabilizujące inne zapachy. Dlatego często możemy go znaleźć jako składnik perfum, mydeł, szamponów i balsamów do ciała.

Polska nazwa botaniczna: Zapaliczka galbanowa
Nazwa angielska: Galbanum
Nazwa łacinska: Ferula galbaniflua
Kraj pochodzenia: Iran

Uwaga:


Nařízení Evropského parlamentu nám neumožňují uvádět u výrobků neschválená zdravotní tvrzení. Není to možné ani v případech, kdy jsou tato zdravotní tvrzení potvrzená vědeckými studiemi. Zdravotní tvrzení zde není možné uvádět ani v rámci osobních zkušeností a referencí. Pro zjištění podrobnějších informací Vás proto odkazujeme na jiné zdroje.


Uwaga! Zasady bezpiecznego stosowania olejków eterycznych - link


Všechny esenciální oleje BEWIT® (CTEO® - Certified Therapeutic Essential Oils) jsou pečlivě vyrobeny a harmonizovány pro dosažení maximálních výsledků. Pochází ze sklizní z nejlepších zdrojů z celého světa. Harmonie silic je podpořena jedinečnými postupy pyramidizování (PYRAMIDIZED®), BEWIT SPAGYRIC, GEMSTONE BALANCED a MERKABA FREQUENCY pro dosažení harmonie, největší síly a účinnosti.



Olejek jest przeznaczony do dyfuzorów oraz bezpośredniej inhalacji. Nie stosować doustnie. Nie należy stosować olejku w okresie ciąży, kiedy karmisz piersią lub korzystasz z opieki medycznej, skonsultuj się z lekarzem prowadzącym. Nie nakładaj nierozcieńczonego na skórę. Chronić przed dziećmi.

Disclaimer: Informacje na tej stronie są prezentowane wyłącznie z zamiarem dzielenia się i promowania edukacji osobistej. Nie mają one na celu zastąpienia indywidualnej relacji z lekarzem lub wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia. Celem nie jest złagodzenie, wyleczenie jakiegokolwiek stanu zdrowia, stanu psychicznego, ani zapobieganie, diagnozowanie lub zachęcanie do takiej aktywności. Jeśli jesteś w trakcie opieki medycznej, leczenia, zmian w odżywianiu lub zmian w stosunku do informacji opisanych, skonsultuj się z lekarzem prowadzącym.

Informacje te nie mają charakteru porady medycznej, lecz raczej dzielenia się wiedzą i informacjami. Zachęcamy, we współpracy z wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia, do stworzenia osobistej opinii na temat opieki zdrowotnej i podejmowania własnych decyzji na podstawie oceny sytuacji i badań. Oświadczenia te nie zostały ocenione przez organy regulacyjne. Przed zakupem lub podjęciem decyzji zalecamy wykonanie indywidualnej ankiety.


Przy zamówieniu powyżej 400 BP
 
info@bewit.pl
 
+48 600 800 270